Accountant

Плата од 24.000 ден. до 35.000 ден.

СЕ КЛУБ ФАСИЛИТИ е современа брзорастечка компанија во областа на управување и одржување на објекти во Македонија. Потребен ни е Сметководител со работно искуство.


Потребни квалификации:
- ВСС - Висока стручна подготовка;
- Најмалку 3 години работно искуство во сметководство;
- Познавање на материјално и финансово сметководство;
- Следење и примена на законските регулативи од областа на сметководството;
- Познавање на MS OFFICE;
- Добро познавање на англиски јазик;
- Способност за тимска работа, одговорност и лојалност;
- Познавање на Pantheon ќе се смета за предност.


Задолженија и обврски:
- Финансово работење (книжење фактури, изводи и бизнис картици);
- Подготовка на сметководствена документација
- Контрола на финансиска и материјална евиденција
- Комуникација со клиенти и сложување картици;
- Разновидни и сеопфатни сметководствени активности во согласност со сметководствените стандарди и принципи, како и со сите релевантни законски прописи
- Следење на побарувања, обврски и плаќања;
- Комуникација со институции и банки.

 

Доколку сакате да бидете дел од нашата компанија, Ве молиме испратете ни детално CV на англиски јазик со назнака: Accountant на нашата е-маил адреса:  [најави се за да го видиш е-маилот]  

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »