Оператор-програмер за работа на CNC машина

За компанијата: Повеќе од 70 години градиме компанија која цени знаење, напорна работа и посветеност. Со седиште во Скопје, Северна Македонија прераснавме во компанија која има светска мрежа на задоволни клиенти и клиенти... повеќе за компанијата »

Активни огласи од Раде Кончар Контактори и Релеи ДОО Скопје:

Вработување на техничар за машинско и електро одржување

Компанијата Раде Кончар - Контактори и релеи - Скопје има потреба од 1 оператор-програмер со средно образование за работа на CNC машина.

  • Кандидатот ќе добие теоретска и практична обука за работа на машината во фабриката.
  • Плата по договор.
  •  Работно време од 08.00.-16.00. часот, од понеделник до петок.

Испратете го вашето CV преку копчето АПОЛИЦИРАЈ.

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »