Општи работници

 • Објавен пред еден месец
 • ДГТ Жикол
 • Активен до 30.01.2021
 • Позиција: Градежник и мајсторски работи
 • Локација: Скопје

ДГТ Жикол ДООЕЛ – Реномирана градежна компанија од Македонија, која веќе 30 години успешно работи на македонскиот пазар, има потреба од нови лица во својот тим.

 

Општ работник  -  5 извршители

Реон: Скопје  

                              

Потребни квалификации:

 • Предност имаат кандидатите со работно искуство
 • Пожелно е познавање на читање на работна  документација

Личен Профил:

 • Флексибилност
 • Одговорност и вредна личност
 • Организираност
 • Мотивираност и превземање на иницијатива

 

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови потребно е да го достават своето CV на

[email protected]

Контакт телефон: 070/287-256