Стручен соработник за ортопедија - Скопје

За компанијата: Зегин ДОО е првата приватна компанија во Република С. Македонија регистрирана за продажба на лекови. Како една од најуспешните и најголемите компании кај нас, со најдобра инфраструктура и најголема дистрибутивна... повеќе за компанијата »

СТРУЧЕН СОРАБОТНИК ЗА ОРТОПЕДИЈА - СКОПЈЕ

Што бараме:

  • ССС/ВСС
  • Со и без работно искуство
  • Предност ќе имаат кандидатите со работно искуство во областа на ортопедија
  • Познавање на работа со компјутери
  • Комуникативност, тимски дух и колегијалност
  • Возачка дозвола Б категорија 

Што нудиме:

  • Стимулативна плата и бенефиции
  • Иновативна работна средина и мотивирачка организациска култура
  • Континуиран професионален развој преку учество на симпозиуми, конференции и обуки
  • Настани и активности за добросостојба на вработените (Employees wellbeing)

Доколку сте енергични, храбри и полни со ентузијазам за личен развој и напредување, како и професионални компетенции за успешно да работите во областите наведени погоре, Ве молиме испратете пропратно писмо и биографија на македонски јазик со ознака Стручен соработник за ортопедија - Скопје на [најави се за да го видиш е-маилот] .

 

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »