Зегин ДОО Скопје

ЕМБС: 4132025
Индустрија: Здравство
Адреса: Народен Фронт бр. 5/3-1
Град: Скопје
Телефон: 02/3241-680
Веб: zegin.com.mk
Facebook: zeginkariera
Зегин ДОО е првата приватна компанија во Република С. Македонија регистрирана за продажба на лекови. Како една од најуспешните и најголемите компании кај нас, со најдобра инфраструктура и најголема дистрибутивна мрежа, секогаш сме во потрага по талентирани професионалци кои сакаат да станат дел од нашето професионално семејство.Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »