Доктор/биолог/хемича/физичар по квантна медицина и биорезонантна метода

За компанијата: Зегин ДОО е првата приватна компанија во Република С. Македонија регистрирана за продажба на лекови. Како една од најуспешните и најголемите компании кај нас, со најдобра инфраструктура и најголема дистрибутивна... повеќе за компанијата »

(преземи го огласот како слика)

ПЗУ ПОЛИКЛИНИКА ЗЕГИН МЕДИКА е приватна здравствена  установа – Ординација по општа медицина и лабараторија која е во потрага по нови професионалци за проширување на својо тим кој кои сакаат да станат дел од нашето големо Зегин семејство.

За таа цел имаме потреба од


 Доктор/биолог/хемичар/физичар по квантна медицина и биорезонантна метода

 Потребни квалификации:

 •  Завршен Медицински факултет или Природно-математички факултет (биолог,хемичар,физичар)
 •  Со работно искуство минимум 1 година
 •  Добро познавање на англиски јазик и работа на компјутер
   

Работни обврски:

 • Врши потребни дијагностички и тераписки интервенции
 • Поставува дијагнози
 • Обавува консултативни и конзилиарни прегледи
 • Обавува прегледи на пациентите по стандардите на современата медицина
 • Изготвува извештаи за прегледите

Што нудиме:

 • Обука за современа дијагностичка апаратура по квантна медицина и биорезонантна метода
 • Работна атмосфера со тимски дух и одлични услови
 • Солиден надомесок и бенефиции во зависност од искуството
 • Одлични можности за раст и кариерно унапредување

 

Доколку  сте енергични, храбри и полни со ентузијазам за личен развој и напредување, со  професионални компетенции за успешно да работите во областите наведени погоре, Ве молиме испратете биографија на македонски јазик со назнака Доктор/биолог/хемича/физичар по квантна медицина и биорезонантна метода на [најави се за да го видиш е-маилот] . Само кандидатите кои ќе бидат селектирани и ги исполнуваат усовите наведени погоре ќе бидат контактирани.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »