АСИСТЕНТ НА ПРОДАЖБА

За компанијата: Зегин ДОО е првата приватна компанија во Република С. Македонија регистрирана за продажба на лекови. Како една од најуспешните и најголемите компании кај нас, со најдобра инфраструктура и најголема дистрибутивна... повеќе за компанијата »

(преземи го огласот како слика)

АСИСТЕНТ ЗА ПРОДАЖБА

За позицијата:

 • Продажба на производите во делот за козметика и здрава храна.

Потребни квалификации:

 • Образование: ССС / ВСС
 • Познавање на MS Office,
 • Познавање на Англиски јазик
 • Комуникативност и преговарачки вештини
 • Трудољубивост и доверливост
 • Мотивација за работа во тим

​​Главни обврски и одговорности на позицијата:

 • Прием и изложување на роба согласно пропишани процедури
 • Внесување фактури
 • Ориентираност кон потреби на купувачи
 • Позитивен однос и убедливост во комуникацијата
 • Примена на стандардите за работа
 • Грижа за имиџот на фирмата

Што нудиме:

 • Солидни месечни примања + стимулативен варијабилен дел во зависност од остварувањата
 • Програма за препораки „Биди и ти награден за нов член во нашата компанија“
 • Учество на различни настани: саеми, конференции и обуки

Доколку  сте енергични, храбри и полни со ентузијазам за личен развој и напредување, како и професионални компетенции за успешно да работите во областите наведени погоре, Ве молиме испратете пропратно писмо и биографија на македонски јазик со ознака  Асистент за продажба на [најави се за да го видиш е-маилот]

Предност ќе имаат кандидатите кои имаат работно искуство во малопродажба.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »