ФАРМАЦЕВТ КРУШЕВО

 • Објавен пред 5 месеци
 • ZEGIN DOO Skopje
 • Активен до 23.07.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Крушево

ЗЕГИН ФАРМ како една од најуспешните и најголемите компании кај нас, со најдобра инфраструктура и најголема  дистрибутивна мрежа, секогаш сме во потрага по талентирани професионалци кои сакаат да станат дел од нашето професионално семејство.

 

Поради проширување на својот тим, имаме потреба од:


 Дипломиран фармацевт во Крушево

 Потребни квалификации:

 • ВСС - Фармацевт

 • Работа со компјутери и одлично познавање на MS Office

 

Посакувани карактеристики:

 • Развиени комуникациски вештини,

 • Стручност и елоквентост,

 • Диманичност и креативност,

 • Организираност, самоиницијативност.

 

Што нудиме:

 • Високи месечни примања + бонуси во согласност со постигнатите резултати.

 • Можност за професионален развој и надоградба

 

Доколку  сте енергични, храбри и полни со ентузијазам за личен развој и напредување, како и професионални компетенции за успешно да работите во областите наведени погоре, Ве молиме испратете пропратно писмо и биографија на македонски јазик со ознака Дипломиран фармацевт kariera@zegin.com.mk. Само кандидатите кои во целост ги исполнуваат критериумите ќе бидат контактирани.

КЛИКНИ