Дипломиран фармацевт

 • Објавен на 7.2018
 • ПЗУ Аптека ВИОЛА
 • Активен до 23.08.2018
 • Позиција: Доктор и медицински персонал
 • Локација: Скопје
 • Телефон: 02/2736-254

"Виола" Аптеки се современа компанија чиј примарен фокус на работа е здравствената заштита на граѓаните, преку постојано следење и имплементација на новитетите за превенција и лекување на човековиот организам.
Од своето основање во 1992 год., компанијата бележи континуиран развој. Визијата да понудиме комплетна услуга на граѓаните, ја реализиравме со фунцкионирањето на двете компании: "Виола" Аптеки и Веледрогерија Виола Трејд.
Во Виола секогаш ќе наидете на професионализам и квалитетна услуга од страна на нашиот тим на фармацевти и доктори.
Повелете, ние сме тука да Ви помогнеме да живеете поздраво и поквалитетно!
Во моментов имаме потреба од проширување на својот тим, на позиција:
 

ДИПЛОМИРАН ФАРМАЦЕВТ


Потребни квалификации:

 • ВСС – Дипломиран фармацевт (со лиценца за работа)
 • Претходно работно искуство во аптека од најмалку 1 година
 • Одлично познавање на Англиски јазик
 • Работа со компјутери и одлично познавање на MS Office


Посакувани карактеристики:

 • Способност за брзо учење
 • Развиени комуникациски вештини
 • Стручност и елоквентост
 • Диманичност и креативност
 • Организираност, самоиницијативност


Што нудиме:

 • Можност за професионален развој и надоградба
 • Солидни месечни примања + бонуси во согласност со постигнатите резултати


Доколку сакате да станете дел од тимот на врвни професионалци, Ве покануваме да аплицирате.
Вашето CV испратете го на следната е-маил адреса:  [најави се за да го видиш е-маилот] , со назнака на апликацијата
„За оглас – Дипломиран Фармацевт“.

Напомена:
Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.  
Апликациите без фотографија нема да бидат разгледани!