Специјалист за основни средства

За компанијата: Зегин ДОО е првата приватна компанија во Република С. Македонија регистрирана за продажба на лекови. Како една од најуспешните и најголемите компании кај нас, со најдобра инфраструктура и најголема дистрибутивна... повеќе за компанијата »

ЗЕГИН ДОО како една од најуспешните и најголемите компании во Македонија, со најдобра инфраструктура и најголема  дистрибутивна мрежа, секогаш е во потрага по талентирани професионалци кои сакаат да станат дел од нашето професионално семејство. Со цел зајакнување на  нашиот технички сектор, имаме потреба од вработување за следната позиција:

Специјалист за основни средства

Потребни квалификации:

 • Најмалку 3 години работно искуство во сметководство и финасии;
 • Одлично познавање на финансиско и материјално сметководствено работење;
 • Одлично познавање на MS Office и сметководствени програми ; 
 • Организациски и комуникациски вештини и способност за одредување приоритет;
 • Аналитички вештини и способност за ефективно решавање на проблеми;
 • Позитивен пристап, љубезност и учтивост.

 Одговорности и задачи:

 • Сметководствено евидентирање и контрола на влезни и излезни документи;
 • Се грижи за точноста на прегледот на основните средства (ревалоризација и амортизација);
 • Комуникација со клиенти и државни институции;
 • Изработка и контрола на пописни листи на основни средства
 • Изработка на финансиски извештаи
 • Други задачи во согласност со позицијата и по барање на работодавачот

Нудиме:

 •  Солидна плата по договор
 •  Опкружување кое поттикнува личен и професионален развој;
 •  Работа во динамична средина
 •  Пријателска работна атмосфера;

Доколку  сте енергични, храбри и полни со ентузијазам за личен развој и напредување, како и професионални компетенции за успешно да работите во областите наведени погоре, Ве молиме испратете пропратно писмо и биографија на македонски јазик со ознака Специјалист за основни средства на [најави се за да го видиш е-маилот] . Само кандидатите кои во целост ги исполнуваат критериумите ќе бидат контактирани.

 

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »