Комерцијалист за ортопедски помагала

За компанијата: Зегин ДОО е првата приватна компанија во Република С. Македонија регистрирана за продажба на лекови. Како една од најуспешните и најголемите компании кај нас, со најдобра инфраструктура и најголема дистрибутивна... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 6 месеци
 • Зегин ДОО Скопје
 • Активен до 08.08.2020
 • Позиција: Останато
 • Локација: Цела Македонија

Компанијата Зегин Ортопедик има потреба од извршител за работно место „Комерцијалист за ортопедски помагала“ на територија на цела Македонија

Бараниот кандидат треба:

 • Да поседува диплома од медицинска насока (средно или факултет)
 • Да има познавање од англиски јазик
 • Да има познавање од МС офис пакетот
 • Да поседува возачка дозвола Б категорија
 •  Кандидатите со претходно работно искуство ќе имаат предност.

Што нудиме:

 • Високи месечни примања + бонуси во согласност со постигнатите резултати.
 • Можност за професионален развој и надоградба,


Доколку  сте енергични, храбри и полни со ентузијазам за личен развој и напредување, како и професионални компетенции за успешно да работите во областите наведени погоре, Ве молиме испратете пропратно писмо и биографија на македонски јазик со ознака „Комерцијалист за ортопедски помагала  на [email protected]. Само кандидатите кои во целост ги исполнуваат критериумите ќе бидат контактирани.