ОПШТ РАБОТНИК ВО МАГАЦИН

  • Објавен пред еден месец
  • ZEGIN DOO Skopje
  • Активен до 02.10.2020
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Компанијата Зегин Фарм, поради зголемен обем на работа вработува 2 (двајца) општи работници. Кандидатите треба да ги исполнуваат следните услови:

- Завршено средно образование

- Други професионали квалификации, способности и вештини, вклучувајќи и лични квалитети:               

  • Високо ниво на точност и доверливост

  • Физичка спремност

    Вашите апликации испраќајте ги на mail: kariera@zegin.com.mk со назнака “Општ работник во магацин“.

КЛИКНИ