Стручен соработник (медицински претставник) - Скопје

За компанијата: Зегин ДОО е првата приватна компанија во Република С. Македонија регистрирана за продажба на лекови. Како една од најуспешните и најголемите компании кај нас, со најдобра инфраструктура и најголема дистрибутивна... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 11 месеци
 • Зегин ДОО Скопје
 • Активен до 22.09.2020
 • Позиција: Доктор и медицински персонал
 • Локација: Скопје

Стручен соработник (медицински претставник) за Скопје

 ЗЕГИН ФАРМ е првата приватна компанија во Република Македонија регистрирана за продажба  на лекови. Како една од најуспешните и најголемите компании кај нас, со најдобра инфраструктура, секогаш сме во потрага по талентирани професионалци кои сакаат да станат дел од нашето професионално семејство.

Поради проширување на својот тим, имаме потреба од: Стручен соработник (медицински претставник) за Скопје

Потребни квалификации:

 • Високо образование (медицински, фармацевтски или стоматолошки факултет),
 • Пожелно е познавање на англиски јазик,
 • Одлично познавање на MS Windows и MS Office,
 • Положен возачки испит (Б категорија) и активно возење.

Претходно работно искуство на иста или слична позиција од најмалку 2 години и Висока Стручна Спрема ќе се смета за предност.

 Потребни вештини и способности:

 • Поседување комуникациски, презентациски и преговарачки вештини
 • Претприемачки дух, стручна компетентност
 • Справување со работа под притисок, исполнување на таргети.

 Доколку  сте енергични, храбри и полни со ентузијазам за личен развој и напредување, како и професионални компетенции за успешно да работите во областите наведени погоре, Ве молиме испратете пропратно писмо и биографија на македонски јазик со ознака Стручен соработник на [email protected]. Само кандидатите кои во целост ги исполнуваат критериумите ќе бидат контактирани.