Дипломиран фармацевт/фармацевтски техничар - Цела Македонија

За компанијата: Зегин ДОО е првата приватна компанија во Република С. Македонија регистрирана за продажба на лекови. Како една од најуспешните и најголемите компании кај нас, со најдобра инфраструктура и најголема дистрибутивна... повеќе за компанијата »

(преземи го огласот како слика)

ЗЕГИН ФАРМ е првата приватна  компанија во Република Македонија регистрирана за продажба  на лекови. Како една од најуспешните и најголемите компании кај нас, со најдобра инфраструктура и најголема  дистрибутивна мрежа, секогаш сме во потрага по талентирани професионалци кои сакаат да станат дел од нашето професионално семејство.

Поради проширување на својот тим, имаме потреба од: Дипломиран фармацевт / Фармацевтски техничар

Потребни квалификации:

 • ВСС - Фармацевт
 • ССС – Фармацевтски техничар
 • Претходно работно искуство во аптека ќе се смета како предност
 • Работа со компјутери и одлично познавање на MS Office

Посакувани карактеристики:

 • Способност за брзо учење,
 • Развиени комуникациски вештини,
 • Стручност и елоквентост,
 • Диманичност и креативност,
 • Организираност, самоиницијативност.

Што нудиме:

 • Солидна плата по договор,
 • Стимулативен варијабилен дел во зависност од остварувањата,
 • Програма за препораки „Биди и ти награден за нов член во нашата компанија“,
 • Бенефити за вработени,
 • Протокол за грижа на здравјето - "Здравјето на вработените е наш приоритет",
 • Програма за кариерен развој,
 • Учество на различни настани: саеми, конференци и обуки,
 • Можност за професионален развој и надоградба.

Доколку  сте енергични, храбри и полни со ентузијазам за личен развој и напредување, како и професионални компетенции за успешно да работите во областите наведени погоре, Ве молиме испратете пропратно писмо и биографија на македонски јазик со ознака Дипломиран фармацевт или Фармацевтски техничар  на [најави се за да го видиш е-маилот]  или јавете се за повеќе информации на 071 310 272 или 071 388 058.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »