ФАРМАЦЕВТ, ФАРМАЦЕВТСКИ ТЕХНИЧАР И АСИСТЕНТ ЗА ПРОДАЖБА- СКОПЈЕ

 • Објавен пред 3 месеци
 • ZEGIN DOO Skopje
 • Активен до 20.03.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

ЗЕГИН ДОО е првата приватна  компанија во Република Македонија регистрирана за продажба  на лекови. Како една од најуспешните и најголемите компании кај нас, со најдобра инфраструктура и најголема  дистрибутивна мрежа, секогаш сме во потрага по талентирани професионалци кои сакаат да станат дел од нашето професионално семејство.

Поради проширување на својот тим, имаме потреба од:


  10 ( десет) Дипломиран фармацевт(и) / 10 ( десет) Фармацевтски техничар(и)/ 10 (десет) Асистент(и) за продажба

 Потребни квалификации:

 • ВСС - Фармацевт

 • ССС – Фармацевтски техничар

 • Претходно работно искуство во аптека ќе се смета како предност

 • Работа со компјутери и одлично познавање на MS Office

 • Посакувани карактеристики:

 • Способност за брзо учење,

 • Развиени комуникациски вештини,

 • Стручност и елоквентост,

 • Диманичност и креативност,

 • Организираност, самоиницијативност.

  • ССС/ВСС Асистент за продажба

   За позицијата:

   Управување и поддршка со оперативните процеси во аптеките на ЗЕГИН. Продажба на производите во делот за козметика и здрава храна.

   Потребни квалификации:

  • Образование: ССС / ВСС
  • Познавање на Office,
  • Познавање на Англиски јазик
  • Комуникативност и преговарчки вештини
  • Трудољубивост и доверливост
  • Мотивација за работа во тим
  • Главни обврски и одговорности на позицијата:

  • Ориентираност кон потреби на купувачи
  • Позитивен однос и убедливост во комуникацијата
  • Прием и изложување на роба согласно пропишани процедури
  • Примена на стандардите за работа
  • Грижа за имиџот на фирмата
  • Личен профил:

    

    

   Што нудиме:
  • Високи месечни примања + бонуси во согласност со постигнатите резултати.

  • Можност за професионален развој и надоградба,

   Доколку  сте енергични, храбри и полни со ентузијазам за личен развој и напредување, како и професионални компетенции за успешно да работите во областите наведени погоре, Ве молиме испратете пропратно писмо и биографија на македонски јазик со ознака Дипломиран фармацевт , Фармацевтски техничар или Асистент за продажба  на kariera@zegin.com.mk. Само кандидатите кои во целост ги исполнуваат критериумите ќе бидат контактирани.

КЛИКНИ