Експерт за изработување економска анализа на трошоци

 • Објавен пред 2 месеци
 • ZEGIN DOO Skopje
 • Активен до 25.07.2019
 • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
 • Локација: Скопје

ЗЕГИН ФАРМ е првата приватна компанија во Република Македонија регистрирана за продажба  на лекови. Како една од најуспешните и најголемите компании кај нас, со најдобра инфраструктура и најголема  дистрибутивна мрежа, секогаш сме во потрага по талентирани професионалци кои сакаат да станат дел од нашето професионално семејство. 

 

Поради проширување на својот тим, имаме потреба од:

Експерт за изработување економска анализа на трошоци

 

Заинтересираните кандидати потребно е да имаат:

 • ВСС
 • најмалку три години релевaнтно работно искуство
 • познавање на финансиско моделирање и планирање
 • добри аналитички способности
 • добро познавање на MS Office, познавање на MS Excel на ниво на експерт
 • познавање на  англиски јазик
 • докажана способност за работа и комуникација со луѓе од различни професионални, социјални и културни средини
 • умешност да се работи со голем обем на информации
 • одговорност,  чесност и педантност

 

Работни обврски:

 • управување со трошоците во претпријатието  (поим и поделба на трошоци, гранични трошоци, улогата на трошоците во водењето на деловната политика на претпријатието,)
 • евиденција и усогласување, анализа на структурата на трошоци на организацијата, разработка на предлози за намалување на трошоци
 • алоцирање и распоред на трошоците по места и носители на трошоците

 

Ве молиме испратете пропратно писмо и биографија на македонски јазик со ознака Експерт за изработување економска анализа на трошоци на kariera@zegin.com.mk. Само кандидатите кои во целост ги исполнуваат критериумите ќе бидат контактирани.

КЛИКНИ