возач на патничко моторно возило

За компанијата: Зегин ДОО е првата приватна компанија во Република С. Македонија регистрирана за продажба на лекови. Како една од најуспешните и најголемите компании кај нас, со најдобра инфраструктура и најголема дистрибутивна... повеќе за компанијата »

ЗЕГИН ДОО како една од најуспешните и најголемите компании во Македонија, со најдобра инфраструктура и најголема  дистрибутивна мрежа, секогаш е во потрага по талентирани професионалци кои сакаат да станат дел од нашето професионално семејство. Со цел зајакнување на  нашиот технички сектор, имаме потреба од вработување за следната позиција:

ВОЗАЧ НА ПАТНИЧКО МОТОРНО ВОЗИЛО

Потребни квалификации и вештини:

 • Поседување на валидна возачка дозвола со Б категорија
 • Завршено минимум средно образование
 • Основни компјутерски вештини
 • Познавање на англиски јазик
 • Познавање автомеханика и автоелектрика
 • Уредно чување на возилото за кое лицето е задолжено
 • Пожелно е претходно работно искуство на иста или слична позиција

 

Личен профил:

 • Вредна и одговорна личност
 • Деловна култура
 • Флексибилност, лојалност, темелност и енергичност

 

Ние нудиме:

 • Можност за кариера во една од најуспешните компании во Македонија
 • Средина во која се цени и наградува квалитетот
 • Шанса за постојан раст и развој

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »