ПАКУВАЧ НА РОБА

  • Објавен пред 7 месеци
  • ZEGIN DOO Skopje
  • Активен до 25.02.2020
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

ЗЕГИН ДОО е првата приватна  компанија во Република Македонија регистрирана за продажба  на лекови. Како една од најуспешните и најголемите компании кај нас, со најдобра инфраструктура и најголема  дистрибутивна мрежа, секогаш сме во потрага по талентирани професионалци кои сакаат да станат дел од нашето професионално семејство.

Поради проширување на својот тим, имаме потреба од:

 "Пакувач на роба", бараните кандидати треба:

- Да поседуваат диплома за завршено образование

- Претходно работно искуство ќе се смета за предност.

Зегин Фарм нуди одлични финансиски услови и пријатна работна атмосфера.

Вашите апликации испраќајте ги на mail: kariera@zegin.com.mk  со назнака на работно место „Пакувач на роба“

КЛИКНИ