Креативен продуцент за интернет радио и интернет телевизија

  • Објавен пред 4 месеци
  • ZEGIN DOO Skopje
  • Активен до 21.11.2018
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

ЗЕГИН ДОО како една од најуспешните и најголемите компании во Македонија, со најдобра инфраструктура и најголема  дистрибутивна мрежа, секогаш е во потрага по талентирани професионалци кои сакаат да станат дел од нашето професионално семејство. Со цел зајакнување на  нашиот технички сектор, имаме потреба од вработување за следната позиција:

 

 

Креативен продуцент за интернет радио и интернет тв

 

Работни обврски:

 

- медиумски стратегии во интегрирани комуникации

- планирање и развој на секојдневно емитување

-истражување на сите сегменти во одредени дејности

-ефикасно управување со време и задачи

-одговорен за одржување на статусот на радио предавателот

-аудио рутирање

-логистичко планирање и увид на престојните настани, специјални програми и елементи

-снимање студиска програма

 

 

Потребни квалификации:

 

-минимум завршено средно образование

-работа со Traktor и Serato софтвери

-работа со SHOUTtcast и ICEcast серверски платформи

-работа со CUBASE апликација

-работа со Sourcefabric

 

Ние нудиме:

 

-Можност за кариера во една од најуспешните компании во Македонија

- средина во која се почитува и се наградува квалитетот

-шанса за постојан раст и развој

КЛИКНИ