Магационер и пакувач на роба

  • Објавен пред 6 месеци
  • ZEGIN DOO Skopje
  • Активен до 24.08.2018
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Компанијата Зегин има потреба од:

 двајца ( 2) работници за работно место „Магационер“, бараните кандидати треба:

- Да поседуваат диплома од средно образование

- Да имаат одлична ориентација во простор 

- Претходно работно искуство ќе се смета за предност

И десет (10) работници на работно место "Пакувачи на лекови", бараните кандидати треба:

- Да поседуваат диплома за завршено образование

- Претходно работно искуство ќе се смета за предност.

 

Зегин нуди одлични финансиски услови и пријатна работна атмосфера.

 

Вашите апликации испраќајте ги на mail:kariera@zegin.com.mk со назнака на работно место Магационер или Рачен пакувач.

КЛИКНИ