Комерцијалист за ортопедски помагала за регион: Кавадарци, Неготино и Струмица

За компанијата: Зегин ДОО е првата приватна компанија во Република С. Македонија регистрирана за продажба на лекови. Како една од најуспешните и најголемите компании кај нас, со најдобра инфраструктура и најголема дистрибутивна... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред една недела
 • Зегин ДОО Скопје
 • Активен до 04.12.2021
 • Позиција: Дистрибутер/комерцијалист/набавки
 • Локација: Цела Македонија

ЗЕГИН Ортопедик е во потрага  по талентирани професионалци кои сакаат да станат дел од нашето професионално семејство.

Поради проширување на својот тим, имаме потреба од: Комерцијалист за ортопедски помагала за регион: Кавадарци, Неготино и Струмица.

Потребни квалификации:

 • Да поседува диплома од медицинска насока (средно или факултет)
 • Пожелно е познавање на англиски јазик,
 • Одлично познавање на MS Windows и MS Office,
 • Положен возачки испит (Б категорија) и активно возење.
 • Претходно работно искуство на иста или слична позиција од најмалку 3 години и Висока Стручна Спрема ќе се смета за предност.

 Потребни вештини и способности:

 • Поседување комуникациски, презентациски и преговарачки вештини
 • Претприемачки дух, стручна компетентност
 • Справување со работа под притисок, исполнување на таргети.
 • Професионален и позитивен однос
 • Флексибилност за работа во динамична атмосфера
 • Способност за тимска работа

Што нудиме:

 • Основна нето плата по договор
 • Работниот однос се заснова на определено време 3 (три) месеци со можност за продолжување на договор за работа

 Доколку  сте енергични, храбри и полни со ентузијазам за личен развој и напредување, како и професионални компетенции за успешно да работите во областите наведени погоре, Ве молиме испратете пропратно писмо и биографија на македонски јазик со ознака „Комерцијалист за ортопедски помагала“ на [најави се за да го видиш е-маилот] .

 Само кандидатите кои во целост ги исполнуваат критериумите ќе бидат контактирани.