Преведувач по албански јазик

За компанијата: Зегин ДОО е првата приватна компанија во Република С. Македонија регистрирана за продажба на лекови. Како една од најуспешните и најголемите компании кај нас, со најдобра инфраструктура и најголема дистрибутивна... повеќе за компанијата »

Зегин ДОО е првата приватна компанија во Република С. Македонија регистрирана за продажба на лекови. Како една од најуспешните и најголемите компании кај нас, со најдобра инфраструктура и најголема дистрибутивна мрежа, секогаш сме во потрага по талентирани професионалци кои сакаат да станат дел од нашето професионално семејство.

Компанијата Зегин, поради зголемен обем на работа вработува „Преведувач по албански јазик“

 Кандидатот треба да ги исполнува следните услови:

  • ВСС( дипломиран филолог/преведувач)-албански јазик
  • Работно искуство во областа на преведување минимум 3 години
  • Поседување решение за судски преведувач ќе се смета за предност
  • Активно познавање на втор странски јазик ќе се смета за предност

Што нудиме:

  • Солидна плата по договор,
  • Можност за професионален развој и надоградба,

Доколку  сте енергични, храбри и полни со ентузијазам за личен развој и напредување, како и професионални компетенции за успешно да работите во областа наведена погоре, Ве молиме испратете пропратно писмо и биографија на македонски јазик со ознака Преведувач по албански јазик на [најави се за да го видиш е-маилот] .

Предност ќе имаат кандидатите коишто имаат познавање во медицината.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »