Senior software developer

За компанијата: Зегин ДОО е првата приватна компанија во Република С. Македонија регистрирана за продажба на лекови. Како една од најуспешните и најголемите компании кај нас, со најдобра инфраструктура и најголема дистрибутивна... повеќе за компанијата »

Required skills and experience:

               2+ years of working experience

               Experience working as a Java developer

               Experience in Object Relational Mapping ( Hibernate )

               Experience working with RDBMS such as Oracle, Microsoft SQL, PostgreSQL…

               Platforms: Windows, Linux

Optional:

               Experience with frontend JS Framework (Angular)

               Integration experience with third party API's

               Experience with git or other version control

Please send us your CV application at [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »