FacebookN/A likes
TwitterN/A followers
InstagramN/A followers

ОДГОВОРНО ЛИЦЕ ЗА ОРГАНИЗАЦИЈА И ВОДЕЊЕ НА МАГАЦИН ЗА ЗДРАВА ХРАНА

 • Објавен пред 11 месеци
 • ZEGIN DOO Skopje
 • Активен до 01.05.2018
 • Позиција: Нутриционист/прехрамбена индустрија
 • Локација: Скопје

ЗЕГИН е првата приватна компанија во Република Македонија регистрирана за продажба и производство на лекови. Како една од најуспешните и најголемите компании кај нас, со најдобра инфраструктура и најголема дистрибутивна мрежа, секогаш сме во потрага по талентирани и компетентни лица кои сакаат да станат дел од нашето професионално семејство. Со цел зајакнување на  нашиот бренд  Хелти Фуд, имаме потреба од вработување на следната позиција:

 

ОДГОВОРНО ЛИЦЕ ЗА ОРГАНИЗАЦИЈА И ВОДЕЊЕ НА МАГАЦИН ЗА ЗДРАВА ХРАНА

 

 

Клучни задачи и одговорности:

 • Прием и контрола на магацинска роба (соодветна распределба и означување, рокови)
 • Контрола при изработка на документација (фактури, применици, испратници
 • Содветно организирање на магацинскиот простор
 • Организирање на работата на вработените

 

Потребни компетенции:

 • Искуство од најмалку 1 година во магацинско работење со прехрамбени производи (искуство на иста или слична позиција ќе се смета за предност)
 •  Познавање од областа на нутриционизмот (Технолошки Факултет – прехрамбена насока ќе се смета за предност)
 • Одлично познавање на MS Office
 • Одлично познавање на Англиски јазик
 •  Способност за работа под притисок и кратки рокови
 • Проактивност и способност за работа во тим
 • Возачка дозвола Б категорија

 

 

 

Ако сте енергични, храбри и полни со ентузијазам за личен развој и напредување, како и професионални компетенции за успешно да работите во областите наведени погоре, Ве молиме испратете пропратно писмо и биографија на Македонски и Англиски јазик со назнака

ОДГОВОРНО ЛИЦЕ ЗА ОРГАНИЗАЦИЈА И ВОДЕЊЕ НА МАГАЦИН ЗА ЗДРАВА ХРАНА на kariera@zegin.com.mk во рок од 7 дена од објавување на огласот. Само кандидатите кои во целост ги исполнуваат критериумите ќе бидат контактирани.

 

КЛИКНИ