Доктор - специјалист по медицина на трудот

За компанијата: Зегин ДОО е првата приватна компанија во Република С. Македонија регистрирана за продажба на лекови. Како една од најуспешните и најголемите компании кај нас, со најдобра инфраструктура и најголема дистрибутивна... повеќе за компанијата »

Доктор - специјалист по медицина на трудот
 

Потребни квалификации: 

 • Завршено високо образование – Медицински факултет;
 • Уверение за специјалист по трудова медицина;
 • Лиценца за работа во дејноста издадена од Лекарска комора на Македонија;
 • Претходно работно искуство ќе се смета за предност;
 • Да има општа здравствена способност; 
 • Познавање на работа со компјутери;
 • Познавање на англиски јазик.

Потребни способности и вештини: 

 • Организираност и одговорност;
 • Одлични комуникациски вештини;
 • Професионалност;
 • Способност за индивидуална и тимска работа;
 • Лојалност, самоиницијативност, темелност, енергичност.


Компанијата нуди:

 • Солидна плата по договор
 • Одлични услови за работа и пријатна работна атмосфера;
 • Постојани обуки, тренинг и можност за напредок во кариерата.

Ве молиме испратете пропратно писмо и биографија на македонски јазик со ознака Доктор - специјалист по медицина на трудот  на [најави се за да го видиш е-маилот] .

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »