Пакувач на роба

  • Објавен пред 8 месеци
  • ZEGIN DOO Skopje
  • Активен до 25.10.2018
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Компанијата Зегин има потреба од:

 Работници на работно место "Пакувач на роба", бараните кандидати треба:

- Да поседуваат диплома за завршено образование

- Претходно работно искуство ќе се смета за предност.

Зегин нуди одлични финансиски услови и пријатна работна атмосфера.

Вашите апликации испраќајте ги на mail: kariera@zegin.com.mk  со назнака на работно место „Пакувач на роба“

КЛИКНИ