АСИСТЕНТ НА ПРОДАЖБА

  • Објавен пред 7 месеци
  • ZEGIN DOO Skopje
  • Активен до 10.08.2018
  • Позиција: Останато
  • Локација: Цела Македонија

ЗЕГИН е првата приватна  компанија во Република Македонија регистрирана за продажба и производство на лекови. Како една од најуспешните и најголемите компании кај нас, со најдобра инфраструктура и најголема  дистрибутивна мрежа, секогаш сме во потрага по талентирани професионалци кои сакаат да станат дел од нашето професионално семејство. Со цел зајакнување на  нашиот Тим за Продажба, имаме потреба од вработување за следната позиција:

 

 

АСИСТЕНТ НА ПРОДАЖБА

 

За позицијата:

Управување и поддршка со оперативните процеси во аптеките на ЗЕГИН. Продажба на производите во делот за козметика и здрава храна. Прием на роба и изложување на артикли. Организација и оддржување на магацинскиот простор.

 

Потребни компетенции:

  • Комуникативност,
  • Способност за работа во тим,
  • Љубезност и трпеливост,
  • Познавање на MS Office,
  • Познавање на Англиски јазик.

 

Ако сте енергични, храбри и полни со ентузијазам а воедно способни да работите како дел од тим, Ве молиме испратете биографија  со назнака Асистент на Продажба на kariera@zegin.com.mk  во рок од 5 дена од објавување на огласот. Само кандидатите кои во целост ги исполнуваат условите ќе бидат контактирани.

КЛИКНИ