ОТВОРЕН ОГЛАС (за повеќе работни позиции)

  • Објавен пред 9 месеци
  • ZEGIN DOO Skopje
  • Активен до 21.07.2018
  • Позиција: Останато
  • Локација: Цела Македонија

Поради зголемен обем на работа имаме потреба од иновативен, креативен кадар кој што сака унапредување во работата.

Зегин објавува отворен оглас за:

-фармацевти,

-економисти,

-правници,

- маркетинг,

-ИТ,

-медицински кадар (доктори и медицински сестри)

-замјоделци

-технолошки инженери (прехрамбена насока)

 

Плата: 30% повеќе од просечната плата во дејноста во која што работи.

Огласот се објавува за територија на цела Македонија.

Вашето CV испратете го на е-mail kariera@zegin.com.mk

КЛИКНИ