Асистент во сектор Развој

За компанијата: Зегин ДОО е првата приватна компанија во Република С. Македонија регистрирана за продажба на лекови. Како една од најуспешните и најголемите компании кај нас, со најдобра инфраструктура и најголема дистрибутивна... повеќе за компанијата »

Основни задачи и одговорности:

 • Анализа на пазарот за параметри релевантни за стратешки одлуки и позиционирање на компанијата на пазарот
 • Споредување на процесотна интерни и екстерни нарачки за аптеките на компанија
 • Обезбедување на целосна документација за регистрација и увоз на производи
 • Воспоставување и одржување на редовна и професионална комуникација со сегашните и идните надворешни соработници
 • Се грижи за следење на постоечки договори и промени кога за тоа ќе се јави потреба
 • Подготовка на редовни извештаи и анализа на продажба, како и анализи и извештаи во договор со претпоставениот.
 • Деловна администрација на секторот (комуникација, организација на состаноци, координација)

Посакувани карактеристики:

 • ВСС, VII степен на Економски факултет - Е - бизнис претставува предност,
 • 1-2 години искуство во областа, анализа на продажба и администрација на продажба
 • Одлично познавање на англиски јазик (задолжително)
 • Одлично познавање на Windows и MS Office пакетот
 • Возачка дозвола Б категорија

Очекувани вештини и способности:

 • Развиени организациски, лидерски и комуникациски способности
 • Самоиницијативност и лојалност во извршувањето на работните задачи
 • Ориентираност кон остварување резултати и наоѓање решенија
 • Професионален и позитивен однос
 • Флексибилност за работа во динамична атмосфера
 • Способност за тимска работа
 • Способност за работа под притисок

Што нудиме:

 • Солидна плата по договор

Доколку  сте енергични, храбри и полни со ентузијазам за личен развој и напредување, како и професионални компетенции за успешно да работите во областите наведени погоре, Ве молиме испратете пропратно писмо и биографија на македонски јазик со ознака  Асистент во сектор Развој на [најави се за да го видиш е-маилот] . Само кандидатите кои во целост ги исполнуваат критериумите ќе бидат контактирани.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »