СЕНИОР ЈАВА ДЕВЕЛОПЕР

 • Објавен пред 6 месеци
 • ZEGIN DOO Skopje
 • Активен до 19.10.2018
 • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
 • Локација: Цела Македонија
 • ЗЕГИН ДОО е првата приватна  компанија во Република Македонија регистрирана за продажба на лекови. Како една од најуспешните и најголемите компании кај нас, со најдобра инфраструктура и најголема  дистрибутивна мрежа, секогаш сме во потрага по талентирани професионалци кои сакаат да станат дел од нашето професионално семејство. Со цел зајакнување на  нашиот технички сектор, имаме потреба од вработување за следната позиција:

 

СЕНИОР ЈАВА ДЕВЕЛОПЕР

 

За позицијата:

Сениор Java девелопер со завршено високо образование и диплома од ФИНКИ, Електротехнички, Математички или други факултети со специјализирани студии за информатичка технолигија.Програмирање во JAVA и изработканаизвештаиво ORACLE позадинска база со минимум од 3 годиниработно искуство на иста или слична позиција.

 

Потребни компетенции:

 • Напреден ORACLE PL SQL
 • ORACLE процедури и тригери
 • Искуство во изработка на брзи и оптимизирани query-a
 • ORACLE DDL команди
 • Shell scripts
 • XML  фајлови
 • Апликации на PDA мобилни уреди
 • Изработка на WEB апликации
 • Искуство во Jboss, Tomcat
 • Искуство во Jasper reports
 • Пожелно е познавање на OS LINUX , WINDOWS
 • Пожелно познавање на сигурносни и автентификацијски системи

 

Ако сте енергични, храбри и полни со ентузијазам за личен развој и напредување, како и професионални компетенции за успешно да работите во областите наведени погоре, Ве молиме испратете пропратно писмо и биографија на македонски јазик со ознака Сениор ЈАВА Програмер на kariera@zegin.com.mk. Само кандидатите кои во целост ги исполнуваат критериумите ќе бидат контактирани.

КЛИКНИ