магационер

За компанијата: Зегин ДОО е првата приватна компанија во Република С. Македонија регистрирана за продажба на лекови. Како една од најуспешните и најголемите компании кај нас, со најдобра инфраструктура и најголема дистрибутивна... повеќе за компанијата »

Компанијата Зегин Фарм, поради зголемен обем на работа вработува Магационери. Кандидатите треба да ги исполнуваат следните услови:

 Кандидатот треба:

  • Да поседуваат диплома од средно образование
  • Да имаат одлична ориентација во простор 
  • Претходно работно искуство ќе се смета за предност

Што нудиме:

  • Солидна плата по договор,
  • Можност за професионален развој и надоградба,

Вашите апликации испраќајте ги на mail: [најави се за да го видиш е-маилот] со назнака “Магационер“. Само кандидатите кои во целост ги исполнуваат критериумите ќе бидат контактирани.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »