Водоинсталатер

За компанијата: Зегин ДОО е првата приватна компанија во Република С. Македонија регистрирана за продажба на лекови. Како една од најуспешните и најголемите компании кај нас, со најдобра инфраструктура и најголема дистрибутивна... повеќе за компанијата »

Компанијата Зегин Фарм, поради зголемен обем на работа вработува Водоинсталатер. Кандидатите треба да ги исполнуваат следните услови:

Потребни квалификации:

 ∙ Средно стручно образование,

 ∙ Општи технички познавања,

 ∙ Познавање на материјалите, алатот,

 ∙ Претходно работно искуство на иста или слична позиција,

 ∙ Возачка дозвола Б категорија, 

Опис на работата:

 ∙ Изведување на водовод и одвод на нови објекти,

 ∙ Реконструкција и замена на дотраена водоводна и одводна инсталација во постоечки објекти,

 ∙ Отстранување на дефекти на водоводната инсталација, 

 ∙ Фина монтажа на санитарии,

 ∙ Вршење поправки и замена на казанчиња, вц школки, батерии и слично,

 ∙ Спецификација на потребен материјал за набавка,

 ∙ Превземање на превентивни мерки и навремено реагирање за избегнување на дефекти и непречено одвивање на работата, 

∙ Одржување на водоводна инсталација,

∙ Извршување на други технички работни задачи  по потреба, 

Дополнителни критериуми:

 ∙ Обврска за придржување кон безбедносните прописи и прописите поврзани со заштита при работа,

 ∙ Сериозен пристап кон зададените задачи,

 ∙ Подготвеност за работа под притисок и кратки рокови,

 ∙ Лојалност, доверливост, чесност , професионалност, ефикасност и флексибилност,

Што нудиме:

-  плата по договор

 

Вашите апликации испраќајте ги на mail: [најави се за да го видиш е-маилот] со назнака “Водоинсталатер“.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »