Книговодител

 • Објавен пред една недела
 • ZEGIN DOO Skopje
 • Активен до 20.11.2019
 • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
 • Локација: Скопје

ЗЕГИН ДОО е првата приватна  компанија во Република Македонија регистрирана за продажба  на лекови. Како една од најуспешните и најголемите компании кај нас, со најдобра инфраструктура и најголема  дистрибутивна мрежа, секогаш сме во потрага по талентирани професионалци кои сакаат да станат дел од нашето професионално семејство.

Поради проширување на својот тим, имаме потреба од:

 

Материјален книговодител

 

Потребни квалификации:

 

 • Завршено високо образование од областа на економски науки
 • 5 години работно искуство
 • Искуство во материјално – финансово сметководство
 • Добри компјутерски вештини, одлично познавање на MS excel
 • Познавање на соодветната македонска законска регулатива и меѓународни сметководствени стандарди
 • Висока работна етика, доверливост и одговорност кон доверените работни задачи

 

Доколку  сте енергични, храбри и полни со ентузијазам за личен развој и напредување, како и професионални компетенции за успешно да работите во областите наведени погоре, Ве молиме испратете пропратно писмо и биографија на македонски јазик со ознака Материјален книговодител  на kariera@zegin.com.mk. Само кандидатите кои во целост ги исполнуваат критериумите ќе бидат контактирани.

 

КЛИКНИ