Зегин ДОО Скопје: медицински лабораториски техничар

медицински лабораториски техничар

За компанијата: Зегин ДОО е првата приватна компанија во Република С. Македонија регистрирана за продажба на лекови. Како една од најуспешните и најголемите компании кај нас, со најдобра инфраструктура и најголема дистрибутивна... повеќе за компанијата »

Медицински лабораториски техничар

Потребни квалификации:

 • Завршено Средно медицинско училиште отсек за медицински лабораториски техничар
 • Претходно работно искуство на иста позиција минимум 5 години
 • Положен стручен испит;
 • Да има општа здравствена способност 
 • Познавање на работа со компјутери;
 • Основно познавање на англиски јазик.

Дополнителни квалификации:  

 • Организираност и одговорност;
 • Одлични комуникациски вештини;
 • Професионалионален и љубезен однос кон клиентите;                                                           
 • Способност за индивидуална и тимска работа;                                                                       
 • Лојалност, самоиницијативност, темелност, енергичност.

Компанијата нуди:

 • Солидна плата по договор
 • Одлични услови за работа и пријатна работна атмосфера;

Ве молиме испратете пропратно писмо и биографија на македонски јазик со ознака Медицински лабораториски техничар на [најави се за да го видиш е-маилот] .

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »