РАБОТНИК ЗА УТОВАР И ИСТОВАР

  • Објавен пред 6 месеци
  • ZEGIN DOO Skopje
  • Активен до 06.12.2018
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Компанијата Зегин, поради зголемен обем на работа вработува 3 (тројца) работници за утовар и истовар. Кандидатите треба да ги исполнуваат следните услови:

- Завршено средно образование

- Други професионали квалификации, способности и вештини, вклучувајќи и лични квалитети:               

  • Високо ниво на точност и доверливост

  • Физичка спремност за кревање и пренесување на тешки предмети

    Вашите апликации испраќајте ги на mail: kariera@zegin.com.mk со назнака “Возач“.

КЛИКНИ