Физикалец / општ работник

  • Објавен пред 4 недели
  • ZEGIN DOO Skopje
  • Активен до 27.03.2020
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Компанијата Зегин Фарм, поради зголемен обем на работа вработува Физикалци / општи работници . Кандидатите треба да ги исполнуваат следните услови:

- Завршено средно образование

- Други професионали квалификации, способности и вештини, вклучувајќи и лични квалитети:       

  • Високо ниво на точност и доверливост
  • Физичка спремност      

Почетна плата за оваа позиција е 20.000 денари + бонуси

  • Вашите апликации испраќајте ги на mail: kariera@zegin.com.mk со назнака “Физикалец/ општ работник“.
КЛИКНИ