Возач

  • Објавен пред 8 месеци
  • ZEGIN DOO Skopje
  • Активен до 25.10.2018
  • Позиција: Возач/управувач
  • Локација: Цела Македонија

Компанијата Зегин, поради зголемен обем на работа вработува 6 (шест) возачи. Кандидатите треба да ги исполнуваат следните услови:

- Завршено средно образование

- Возачка дозвола B категориија.

Други професионали квалификации, способности и вештини, вклучувајќи и лични квалитети:               

  • Високо ниво на точност и доверливост
  • Способност да вози во сите временски услови

Вашите апликации испраќајте ги на mail: kariera@zegin.com.mk со назнака “Возач“.

КЛИКНИ