АСИСТЕНТ НА ПРОДАЖБА

 • Објавен пред 3 месеци
 • ZEGIN DOO Skopje
 • Активен до 26.04.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Цела Македонија

АСИСТЕНТ НА ПРОДАЖБА

За позицијата:

Управување и поддршка со оперативните процеси во аптеките на ЗЕГИН. Продажба на производите во делот за козметика и здрава храна.

Потребни квалификации:

 • Образование: ССС / ВСС
 • Познавање на Office,
 • Познавање на Англиски јазик

Личен профил:

 • Комуникативност и преговарчки вештини
 • Трудољубивост и доверливост
 • Мотивација за работа во тим

Главни обврски и одговорности на позицијата:

 • Прием и изложување на роба согласно пропишани процедури
 • Позитивен однос и убедливост во комуникацијата
 • Ориентираност кон потреби на купувачи
 • Примена на стандардите за работа
 • Грижа за имиџот на фирмата

Ако сте енергични, храбри и полни со ентузијазам а воедно способни да работите како дел од тим, Ве молиме испратете биографија  со назнака Асистент на Продажба на kariera@zegin.com.mk  во рок од 5 дена од објавување на огласот. Само кандидатите кои во целост ги исполнуваат условите ќе бидат контактирани.

КЛИКНИ