физикалец/ општ работник

  • Објавен пред 5 месеци
  • ZEGIN DOO Skopje
  • Активен до 02.07.2019
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Компанијата Зегин Фарм, поради зголемен обем на работа вработува 2 (двајца) физикалци/ општи работници . Кандидатите треба да ги исполнуваат следните услови:

- Завршено средно образование

- Други професионали квалификации, способности и вештини, вклучувајќи и лични квалитети:               

  • Високо ниво на точност и доверливост

  • Физичка спремност

    Вашите апликации испраќајте ги на mail: kariera@zegin.com.mk со назнака “Физикалец/ општ работник“.

КЛИКНИ