ОФТАЛМОЛОГ - СПЕЦИЈАЛИСТ

 • Објавен пред 3 месеци
 • ZEGIN DOO Skopje
 • Активен до 19.03.2019
 • Позиција: Доктор и медицински персонал
 • Локација: Скопје

ЗЕГИН ДОО е првата приватна  компанија во Република Македонија регистрирана за продажба  на лекови. Како една од најуспешните и најголемите компании кај нас, со најдобра инфраструктура и најголема  дистрибутивна мрежа, секогаш сме во потрага по талентирани професионалци кои сакаат да станат дел од нашето професионално семејство.

Поради проширување на својот тим, имаме потреба од:


 Офталмолог - специјалист

 Потребни квалификации:

 • Завршен Медицински факултет

 • Положен државен испит 

 • Завршена специјализација по офталмологија

 • Добро познавање на англиски јазик и работа на компјутер
   

Работни обврски:

 • Врши потребни дијагностички и тераписки интервенции

 • Поставува дијагнози

 • Препишува терапија и лекување и се грижи за здравствената состојба на пациентите

 • Обавува консултативни и конзилиарни прегледи

 • Обавува прегледи на пациентите по стандардите на современата медицина

 • Изготвува извештаи за прегледите

Ние нудиме:

 • Пријатна работна атмосфера

 • Редовни и високи примања

 • Можност за сопствена надоградба и унапредување

Доколку  сте енергични, храбри и полни со ентузијазам за личен развој и напредување, како и професионални компетенции за успешно да работите во областите наведени погоре, Ве молиме испратете пропратно писмо и биографија на македонски јазик со назнака офталмолог на kariera@zegin.com.mk. Само кандидатите кои во целост ги исполнуваат критериумите ќе бидат контактирани.

КЛИКНИ