Асистент во комерција

За компанијата: Зегин ДОО е првата приватна компанија во Република С. Македонија регистрирана за продажба на лекови. Како една од најуспешните и најголемите компании кај нас, со најдобра инфраструктура и најголема дистрибутивна... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред еден месец
 • Зегин ДОО Скопје
 • Активен до 12.12.2020
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

 

ЗЕГИН ФАРМ е првата приватна  компанија во Република Македонија регистрирана за продажба  на лекови. Како една од најуспешните и најголемите компании кај нас, со најдобра инфраструктура и најголема  дистрибутивна мрежа, секогаш сме во потрага по талентирани професионалци кои сакаат да станат дел од нашето професионално семејство. Поради проширување на својот тим, имаме потреба од: Асистент во комерција

Потребни квалификации:

 • ВСС / ССС;
  • Претходно работно искуство на иста или слична позиција ќе се смета за предност;
  • Познавање на англиски јазик;
  • Одлично познавање на работа со компјутери и MS Office пакетот;
  • Возачка дозвола Б категорија.

Личен профил:

 • Посветеност, одговорност и лојалност;
 • Динамична личност со способност за преземање иницијативa;
 • Висок личен интегритет и професионален деловен однос;
 • Одлични организациски и комуникациски вештини;
 • Прецизен, точен и аналитичен пристап во работењето.

Одговорности и задачи:

 • Планирање и организирање на продажни активности;
 • Следење на продажбата и преземање на активности за унапредување на продажбата;
 • Собирање и анализа на податоци за продажбата, изготвување прегледи и извештаи за продажбата и производите;
 • Познавање и постојано следење на карактеристики на производите;
 • Развивање и одржување на односи со клиенти, комуникација со постоечки и потенцијални клиенти;
 • Работа на терен
 • Изработка на потребна документација.

Што нудиме:

 • Солидна плата по договор,
 • Можност за професионален развој и надоградба,
 • Доколку  сте енергични, храбри и полни со ентузијазам за личен развој и напредување, како и професионални компетенции за успешно да работите во областите наведени погоре, Ве молиме испратете пропратно писмо и биографија на македонски јазик со ознака Асистент во комерција  на [email protected] Само кандидатите кои во целост ги исполнуваат критериумите ќе бидат контактирани.