Асистент на продажба - ортопедски помагала

За компанијата: Зегин ДОО е првата приватна компанија во Република С. Македонија регистрирана за продажба на лекови. Како една од најуспешните и најголемите компании кај нас, со најдобра инфраструктура и најголема дистрибутивна... повеќе за компанијата »

ЗЕГИН ДОО е првата приватна  компанија во Република Македонија регистрирана за продажба  на лекови. Како една од најуспешните и најголемите компании кај нас, со најдобра инфраструктура и најголема  дистрибутивна мрежа, секогаш сме во потрага по талентирани професионалци кои сакаат да станат дел од нашето професионално семејство.

Поради проширување на својот тим, имаме потреба од: Асистент на продажба - ортопедски помагала

Потребни квалификации:

 • Образование од медицински науки
 • Пожелно е познавање на англиски јазик
 • Одлично познавање на MS Windows и MS Office

Претходно работно искуство на иста или слична позиција ќе се смета за предност.

 Потребни вештини и способности:

 • Поседување комуникациски, презентациски и преговарачки вештини
 • Претприемачки дух, стручна компетентност
 • Ориентираност кон потреби на купувачи
 • Позитивен однос и убедливост во комуникацијата
 • Трудољубивост и доверливост

Што нудиме:

 • Стимулативна плата
 • Иновативна работна средина и мотивирачка организациска култура
 • Континуиран професионален развој
 • Настани и активности за добросостојбата на вработените (Employees wellbeing)

 Доколку  сте енергични, храбри и полни со ентузијазам за личен развој и напредување, како и професионални компетенции за успешно да работите во областите наведени погоре, Ве молиме испратете пропратно писмо и биографија на македонски јазик со ознака Асистент на продажба - ортопедски помагала на [најави се за да го видиш е-маилот] . Само кандидатите кои во целост ги исполнуваат критериумите ќе бидат контактирани.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »