Хигиеничар/ка - Гостивар, Скопје

За компанијата: Зегин ДОО е првата приватна компанија во Република С. Македонија регистрирана за продажба на лекови. Како една од најуспешните и најголемите компании кај нас, со најдобра инфраструктура и најголема дистрибутивна... повеќе за компанијата »

Поради зголемен обем на работа вработува ХИГИЕНИЧАР/КА во Гостивар, Скопје.

Кандидат треба да ги исполнува следните услови:

  •  Завршено средно образование

Други професионали квалификации, способности и вештини:             

  • Високо ниво на точност и педантност
  • Флексибилност
  • Доверливост

Ве молиме испратете биографија на македонски јазик со ознака Хигиеничар/ка на [најави се за да го видиш е-маилот]  или јавете се за повеќе информации на 071 310 272 или 071 388 058.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »