ХИГИЕНИЧАР / СКОПЈЕ

  • Објавен пред 8 месеци
  • ZEGIN DOO Skopje
  • Активен до 20.02.2020
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

ЗЕГИН ФАРМ е првата приватна  компанија во Република Македонија регистрирана за продажба  на лекови. Како една од најуспешните и најголемите компании кај нас, со најдобра инфраструктура и најголема  дистрибутивна мрежа, секогаш сме во потрага по талентирани професионалци кои сакаат да станат дел од нашето професионално семејство.

Поради зголемен обем на работа вработува хигиеничар.

Кандидат треба да ги исполнува следните услови:

- Завршено средно образование

Други професионали квалификации, способности и вештини, вклучувајќи и лични квалитети:               

  • Високо ниво на точност и  педантност

  • Можност за работа во смени

КЛИКНИ