Магационер

За компанијата: Зегин ДОО е првата приватна компанија во Република С. Македонија регистрирана за продажба на лекови. Како една од најуспешните и најголемите компании кај нас, со најдобра инфраструктура и најголема дистрибутивна... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 9 месеци
  • Зегин ДОО Скопје
  • Активен до 20.03.2021
  • Позиција: Општ работник/магационер
  • Локација: Скопје

Компанијата Зегин Фарм, поради зголемен обем на работа вработува Магационери . Кандидатите треба да ги исполнуваат следните услови:

 Кандидати треба:

- Да поседуваат диплома од средно образование

- Да имаат одлична ориентација во простор 

- Претходно работно искуство ќе се смета за предност

Почетна плата за оваа позиција е 20.000 денари + бонуси

Вашите апликации испраќајте ги на mail: [најави се за да го видиш е-маилот] со назнака “Магационер“. Само кандидатите кои во целост ги исполнуваат критериумите ќе бидат контактирани.