Асистент за маркетинг

За компанијата: Зегин ДОО е првата приватна компанија во Република С. Македонија регистрирана за продажба на лекови. Како една од најуспешните и најголемите компании кај нас, со најдобра инфраструктура и најголема дистрибутивна... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 6 месеци
 • Зегин ДОО Скопје
 • Активен до 11.08.2020
 • Позиција: Новинар/Медиум
 • Локација: Скопје

ЗЕГИН ФАРМ е првата приватна  компанија во Република Македонија регистрирана за продажба  на лекови. Како една од најуспешните и најголемите компании кај нас, со најдобра инфраструктура и најголема  дистрибутивна мрежа, секогаш сме во потрага по талентирани професионалци кои сакаат да станат дел од нашето професионално семејство.

Позицијата вклучува:

 • Креирање, имплементација и следење на онлајн и офлајн кампањи
 • Развивање на маркетинг стратегија во согласност со целите на компанијата и следење на успешноста
 • Следење на светските трендови во маркетинг сферата
 • Координирање со надворешни маркетинг лица и агенции за дизајн
 • Предложување и следење на маркетинг буџет и активности на социјални медиуми
 • Активно водење според моделот plan, do, review.
 • За координирање и за одговорноста за својата работа одговара пред Менаџерот на маркетинг.

 Профил на кандидат:

 • Задолжително работно искуство во маркетинг, искуство од минимум 2 години
 • Познавање од областа на медицина
 • Добри комуникациски вештини
 • Систематичност, организираност, иницијативност
 • Одлично познавање на работа со MS Office Suite и Internet
 • Одлично познавање на англискиот јазик (усно и писмено)
 • Флексибилност и ориентираност кон пронаоѓање на решенија

Доколку  сте енергични, храбри и полни со ентузијазам за личен развој и напредување, како и професионални компетенции за успешно да работите во областите наведени погоре, Ве молиме испратете пропратно писмо и биографија на македонски јазик со ознака  Асистент за маркетинг на [email protected]. Само кандидатите кои во целост ги исполнуваат критериумите ќе бидат контактирани.