Дипломиран фармацевт / Фармацевтски техничар / цела Македонија

За компанијата: Зегин ДОО е првата приватна компанија во Република С. Македонија регистрирана за продажба на лекови. Како една од најуспешните и најголемите компании кај нас, со најдобра инфраструктура и најголема дистрибутивна... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 10 месеци
 • Зегин ДОО Скопје
 • Активен до 11.03.2021
 • Позиција: Фармацевт/фармацевтски техничар
 • Локација: Цела Македонија

За компанијата: Зегин ДОО е првата приватна компанија во Република С. Македонија регистрирана за продажба на лекови. Како една од најуспешните и најголемите компании кај нас, со најдобра инфраструктура и најголема дистрибутивна... повеќе за компанијата »

 • Објавен пред една недела
 • Зегин ДОО Скопје
 • Активен до 01.01.2021
 • Позиција: Фармацевт/фармацевтски техничар
 • Локација: Цела Македонија
 • Апликанти: 0
 • Прегледи: 447

Активни огласи од Зегин ДОО Скопје:

Фармацевт / Фармацевтски техничар Берово - Фармацевт / Фармацевтски техничар Скопје - Систем оператор

ЗЕГИН ФАРМ е првата приватна  компанија во Република Македонија регистрирана за продажба  на лекови. Како една од најуспешните и најголемите компании кај нас, со најдобра инфраструктура и најголема  дистрибутивна мрежа, секогаш сме во потрага по талентирани професионалци кои сакаат да станат дел од нашето професионално семејство.

Поради проширување на својот тим, имаме потреба од:


 Дипломиран фармацевт / Фармацевтски техничар

Потребни квалификации:

 • ВСС - Фармацевт

 • ССС – Фармацевтски техничар

 • Претходно работно искуство во аптека ќе се смета како предност

 • Работа со компјутери и одлично познавање на MS Office

Посакувани карактеристики:

 • Способност за брзо учење,

 • Развиени комуникациски вештини,

 • Стручност и елоквентост,

 • Диманичност и креативност,

 • Организираност, самоиницијативност.

Што нудиме:

           Солидна плата по договор,

 • Можност за професионален развој и надоградба,


  Доколку  сте енергични, храбри и полни со ентузијазам за личен развој и напредување, како и професионални компетенции за успешно да работите во областите наведени погоре, Ве молиме испратете пропратно писмо и биографија на македонски јазик со ознака Дипломиран фармацевт или Фармацевтски техничар  на [најави се за да го видиш е-маилот] . Само кандидатите кои во целост ги исполнуваат критериумите ќе бидат контактирани.