Електричар

За компанијата: Зегин ДОО е првата приватна компанија во Република С. Македонија регистрирана за продажба на лекови. Како една од најуспешните и најголемите компании кај нас, со најдобра инфраструктура и најголема дистрибутивна... повеќе за компанијата »

ЕЛЕКТРИЧАР

ЗЕГИН ДОО е првата приватна  компанија во Република Македонија регистрирана за продажба  на лекови. Како една од најуспешните и најголемите компании кај нас, со најдобра инфраструктура и најголема  дистрибутивна мрежа, секогаш сме во потрага по талентирани професионалци кои сакаат да станат дел од нашето професионално семејство.

Потребни квалификации:

• Средна стручна спрема

 • Минимум 3 (три) години на работно искуство

• Возачка дозвола од минимум Б категорија 

Опис на работата: 

• електроинсталации во деловни објекти (аптеки, дирекција и магацин)

• отклонување на дефекти и испитување на инсталации

 • полагање на кабли и поврзување на опрема 

• фина монтажа на расвета, прекинувачи, приклучоци,

• монтажа на кабелски регали

• други електромонтажни работи  

Дополнителни критериуми:

 • обврска за придржување кон безбедносните прописи и прописите поврзани со заштита при работа

• спремност за работа надвор од Скопје – без преспивање 

Што нудиме:

  • плата по договор

• полно работно време

• платени дополнителни часови прекувремено

• платен годишен одмор

 • можност за напредување во кариера

Доколку  сте енергични, храбри и полни со ентузијазам за личен развој и напредување, како и професионални компетенции за успешно да работите во областите наведени погоре, Ве молиме испратете пропратно писмо и биографија на македонски јазик со ознака Електричар на [најави се за да го видиш е-маилот] . Само кандидатите кои во целост ги исполнуваат критериумите ќе бидат контактирани.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »