Административно технички соработник - Скопје

За компанијата: Зегин ДОО е првата приватна компанија во Република С. Македонија регистрирана за продажба на лекови. Како една од најуспешните и најголемите компании кај нас, со најдобра инфраструктура и најголема дистрибутивна... повеќе за компанијата »

Поради проширување на својот тим, имаме потреба од: Административно технички соработник - Скопје

Што бараме:

  • Минимум завршено средно образование
  • Со и без работно искуство
  • Познавање на работа со компјутери
  • Комуникативност, тимски дух и колегијалност
  • Возачка дозвола Б категорија

Што нудиме:

  • Стимулативна плата
  • Иновативна работна средина и мотивирачка организациска култура
  • Континуиран професионален развој
  • Настани и активности за добросостојба на вработени (Employees wellbeing)

 Доколку  сте енергични, храбри и полни со ентузијазам за личен развој и напредување, како и професионални компетенции за успешно да работите во областите наведени погоре, Ве молиме испратете пропратно писмо и биографија на македонски јазик со ознака Административно технички соработник - Скопје на [најави се за да го видиш е-маилот] .

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »