Возач

За компанијата: Зегин ДОО е првата приватна компанија во Република С. Македонија регистрирана за продажба на лекови. Како една од најуспешните и најголемите компании кај нас, со најдобра инфраструктура и најголема дистрибутивна... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред една недела
 • Зегин ДОО Скопје
 • Активен до 28.07.2021
 • Позиција: Возач/управувач
 • Локација: Скопје

Поради проширување на својот тим, имаме потреба од:

ВОЗАЧ

Работни должности и одговорности:

 • Управување со товарно возила за превоз на стока, на кратки и подолги релации
 • Доставање на роба до продавниците на Друштвото, до главниот магацин и до коминтенти
 • Контролирање и распоредување на робата за достава во возилото
 • Утовар и истовар на робата од/во возилото
 • Следење на сообраќајни правила и сигнали
 • Почитување на сообраќајната етика
 • Проверка на системите за кочење, греење, осветлување, сигнализирање и друга опрема на возилото пред да биде пуштено во сообраќај
 • Водење на евиденција за патувањата
 • Вршење на сродни задачи

Степен и вид на образование:              ССС       

Раб.искуство во струката:                   минимум 2 години

Други професионални квалификации, способности и вештини, вклучувајќи и лични квалитети:

 • Комуникативност, доверливост, тимски работник
 • Техничко-механичко познавање на возилото
 • Возачка дозвола – Б категорија

Доколку  сте енергични, храбри и полни со ентузијазам за личен развој и напредување, како и професионални компетенции за успешно да работите во областите наведени погоре, Ве молиме испратете пропратно писмо и биографија на македонски јазик со ознака Возач на [email protected]. Само кандидатите кои во целост ги исполнуваат критериумите ќе бидат контактирани.